Η νευροεπιστήμη στην υπηρεσία του CX

Η Δρ. Ana Iorga είναι ειδικός στις νευροεπιστήμες και στις συμπεριφορικές επιστήμες των καταναλωτών, ενώ το πάθος της είναι η κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Έχοντας περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις καθώς και με τον ακαδημαϊκό κόσμο, η Ana διαθέτει βαθιά τεχνογνωσία στον κόσμο του σχεδιασμού, της επικοινωνίας και των brands σε πολλούς διάφορους κλάδους όπως χρηματοοικονομικά και ασφάλειες, καταναλωτικά αγαθά, λιανικό εμπόριο, αυτοκινητοβιομηχανία κ.ά. Δεδομένου

του μοναδικού ακαδημαϊκού της υπόβαθρου, η Ana ίδρυσε την Buyer Brain, μια καταναλωτική εταιρεία νευροεπιστήμης που χρησιμοποιεί τις νευροεπιστήμες και τις συμπεριφορικές επιστήμες για να βελτιώσει το CX και να ενισχύσει το loyalty.

Η Δρ. Iorga είναι Ιατρός με διδακτορικό στην Καταναλωτική Νευροεπιστήμη και διπλό πτυχίο MBA στο Μarketing και τα Χρηματοοικονομικά.

Ανήκει στο editorial board του περιοδικού Insights του NMSBA και είναι συνεκδότρια του Ethics in Neuromarketing, ενός βιβλίου που εξερευνά τις ηθικές προκλήσεις στο Νευρομάρκετινγκ. Στην κεντρική της ομιλία, με τίτλο «The neuroscience of effort – why customers love it easy», η Ana θα εξερευνήσει τα θέματα CX από τη σκοπιά της νευροεπιστήμης. Θα αναπτύξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι επαγγελματίες του CX για τα συναισθήματα και τον ρόλο που παίζουν στη διαμόρφωση των προσδοκιών και της εμπειρίας των πελατών.

Ποιον ρόλο παίζουν τα συναισθήματα και οι συνήθειες στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς των καταναλωτών;

Ποιοι είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες δέσμευσης πελατών; Πως μπορείτε να αξιολογήστε τον αντίκτυπο της προσπάθειας στη συνολική εμπειρία του καταναλωτή; Απαντήσεις στην κεντρική σκηνή του CX Summit 2024, live online στις 25 Ιανουαρίου. Πληροφορίες και εγγραφές https://www.cxsummit.live/.

Keywords