Η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει 12 εκατ. ευρώ στους ανθρώπους της

Πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της αναλαμβάνει η ΑΒ Βασιλόπουλος -μια επένδυση η οποία, σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, ανέρχεται συνολικά σε 12 εκατ. ευρώ ετησίως και πρόκειται να ενεργοποιηθεί άμεσα για όλους τους εργαζόμενους της.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχωρά σε αύξηση του βασικού μισθού, συνέχιση του έξτρα επιδόματος για ολόκληρο το 2023 και αύξηση της έκπτωσης προσωπικού για αγορές από την αλυσίδα. Ειδικότερα, αποφάσισε την παροχή πρόσθετης οικονομικής

υποστήριξης με τη μορφή αύξησης μισθού, υλοποιώντας μια επένδυση περίπου ενός εκατ. ευρώ το χρόνο και αύξηση αποδοχών ποσοστού 7,5% στον βασικό μισθό και, συγκεκριμένα, από 750 ευρώ σήμερα στα 806 ευρώ.

«Διατηρώντας πάντα στο επίκεντρο της λειτουργίας της τον άνθρωπο, η ΑΒ Βασιλόπουλος νοιάζεται για όλα όσα έχουν αξία και στηρίζει διαχρονικά τους εργαζομένους της. Αναγνωρίζοντας ότι οι εργαζόμενοί μας αποτελούν για εμάς το πιο σημαντικό κεφάλαιο, κάνουμε συνεχώς το καλύτερο δυνατό για τα μέλη της ΑΒητικής οικογένειας», δήλωσε ο Νίκος Λαβίδας, Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα