Η Viva Services επεκτείνεται στην αγορά της Κύπρου

Μετά την εισαγωγή της Viva Services στην αγορά της Ρουμανίας και του Βελγίου, επόμενος σταθμός είναι η αγορά της Κύπρου. Το Vivaevent.cy εισάγεται στην αγορά της Κύπρου, προσφέροντας έναν νέο τρόπο έκδοσης εισιτηρίων, για πελάτες και παραγωγούς. Το Vivaevent.cy ανήκει στην εταιρεία Viva Services, μέλος

του ομίλου της Viva Wallet και αποτελεί την επέκταση του ελληνικού brand Viva.gr.

Η Viva Services ιδρύει το Vivaevent.cy, ενσωματώνοντας τη λύση έκδοσης εισιτηρίων για τοπικές εκδηλώσεις με τοπικά συστήματα πληρωμών. Με το Vivaevent.cy οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για κάθε είδους εκδήλωση, χωρίς εγγραφή. Το Vivaevent.cy παρέχει ευελιξία, όπως τονίζεται, με πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των Google Pay και digital wallets.

H αυτοδιαχειριζόμενη και εύχρηστη πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων της Viva Services επιτρέπει στους παραγωγούς να δημιουργήσουν τον λογαριασμό τους για κάθε είδους εκδήλωση «μέσα σε λίγα μόνο λεπτά». Επίσης, η πλατφόρμα προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών, όπως analytics, loyalty scheme, check-in app και free embed. Τέλος, η λύση έκδοσης εισιτηρίων + πληρωμών της Viva Services προσφέρει άμεση εκκαθάριση εσόδων για όλες τις προπωλήσεις εισιτηρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα