Η Salesforce παρουσιάζει το Einstein 1 Studio

Η Salesforce ξεκινά την κυκλοφορία του Einstein 1 Studio, μιας σειράς εργαλείων χαμηλού κώδικα, που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών TrailblazerDX.

Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα στους διαχειριστές και τους προγραμματιστές της Salesforce να προσαρμόζουν τον Einstein Copilot (βοηθό ΑΙ) και να ενσωματώσουν την τεχνητή νοημοσύνη σε διάφορες

εφαρμογές και ροές εργασιών εντός της πλατφόρμας Salesforce.

Το Einstein 1 Studio περιλαμβάνει το Copilot Builder, το οποίο επιτρέπει την εξατομίκευση του Einstein Copilot σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες των επιχειρήσεων, το Prompt Builder, το οποίο απλοποιεί τη δημιουργία οδηγιών AI χωρίς κώδικα και το Model Builder, το οποίο προσφέρει ευελιξία στην επιλογή και τη δημιουργία μοντέλων AI, συμπεριλαμβανομένων επιλογών από συνεργάτες της Salesforce.

Η ενσωμάτωση του Einstein 1 Studio με το Einstein 1 Data Cloud αποσκοπεί στην παροχή μιας ολοκληρωμένης κατανόησης των δεδομένων των πελατών. Επιπλέον, το Einstein Trust Layer εξασφαλίζει την ανάπτυξη αξιόπιστων λύσεων τεχνητής νοημοσύνης παρέχοντας δυνατότητες όπως η κάλυψη δεδομένων που ορίζει ο πελάτης και η αποθήκευση ιστορικού ελέγχων στο Data Cloud.

Keywords
Τυχαία Θέματα