Η Rolco επενδύει διαρκώς στη νέα γενιά

Η Rolco επενδύει σε προγράμματα εκπαίδευσης και στήριξης της νέας γενιάς, λειτουργώντας σαν «θερμοκοιτίδα» απασχόλησης. Αξιοποιώντας την έννοια καινοτομία, η εταιρεία διαθέτει ήδη στο ενεργητικό της 21 συνεργασίες με ελληνικά και ευρωπαϊκά πανεπιστημιακά ιδρύματα, καθώς και ερευνητικά ινστιτούτα, με στόχο τον διαρκή σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών.

Ταυτόχρονα, λειτουργώντας ως innovation hub,

η Rolco μέσα στο 2022, δέχθηκε 16 φοιτητές για πρακτική άσκηση από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο Πάτρας (τμήμα Χημικών Μηχανικών), το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα Χημικών), το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, καθώς και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και να συμβάλουν στην υλοποίηση σημαντικών projects.

Παράλληλα, ενεργή είναι και η συμμετοχή της στην εκπόνηση Διπλωματικών Εργασιών φοιτητών από τα αντίστοιχα Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία, μεταφέροντας το know how της και επενδύοντας με αυτόν τον τρόπο σε μελλοντικούς εργαζόμενους.

Keywords
Τυχαία Θέματα