Η R/GA εγκαινιάζει brand design consulting πρακτική στην περιοχή EMEA

Mία νέα brand design consulting πρακτική εγκαινιάζει η R/GA, στην περιοχή EMEA. Η υπηρεσία αποτελεί πλέον επίσημο offering από τα γραφεία του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας, τα οποία ενοποιήθηκαν σε EMEA πέρυσι εν μέσω περιφερειακής αναδιάρθρωσης και αλλαγών στην ηγεσία

και υπάγεται στην R/GA EMEA με μια ειδική ομάδα υφιστάμενων brand designers.

Η Rebecca Bezzina, Chief Executive της R/GA EMEA, θα ηγηθεί της πρακτικής από πλευράς πελατών και επιχειρησιακής προοπτικής, συνεργαζόμενη με τον Robert Northam, Vice-president Executive Creative Director, ως Brand Design Leader. Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη σε ΗΠΑ και Αυστραλία.

H Bezzina δήλωσε: «Στον σημερινό συνδεδεμένο κόσμο, οι μάρκες είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα λογότυπο. Αντιπροσωπεύουν τη διεπαφή μεταξύ του πελάτη και της επιχείρησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στην R/GA πιστεύουμε ότι μια μάρκα πρέπει να συμπεριφέρεται ως λειτουργικό σύστημα».

Ο Northam προσέθεσε: «Σήμερα, η πρώτη επαφή ενός πελάτη με μια μάρκα γίνεται πλέον μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας. Έτσι, θέλουμε να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να δημιουργήσουν βάσεις και ταυτότητες εμπορικών σημάτων που μπορούν να προσαρμοστούν στη συνεχώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα του κόσμου».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα