Η Pernod Ricard ενθαρρύνει τους marketers της να μιλούν για βιωσιμότητα

Η Head of Brand Purpose της Pernod Ricard, Dilyara Abdulkayumova, πιστεύει ότι η εταιρεία «ενδυναμώνει» τους marketers να μιλήσουν για θέματα βιωσιμότητας, διασφαλίζοντας ότι είναι ξεκάθαρος ο σκοπός οποιασδήποτε «πράσινης» επικοινωνίας. Σε webinar που διοργανώθηκε από το Brand Finance και το The Conference Board σχετικά με τον οικονομικό αντίκτυπο των αντιλήψεων περί βιωσιμότητας των brands, συζητήθηκε

η έννοια του «greenhushing».

Όπως τόνισε η Abdulkayumova, ως στόχος τίθεται η ενδυνάμωση των ομάδων marketing και branding παρέχοντας εκπαίδευση και εργαλεία, και βοηθώντας τες να επικοινωνήσουν με κατάλληλο τρόπο, υποστηριζόμενες από τα δεδομένα.

Η καθοδήγηση που δίνει η Pernod Ricard απαντά στα ερωτήματα: Για ποιον έχει νόημα αυτή η επικοινωνία; Ποια η αξία για τους καταναλωτές και ποια για το brand; Τι προσπαθείτε να πετύχετε ως brand; Την προσέλκυση ανθρώπινου δυναμικού; Ο Strategy & Sustainability Director της Brand Finance, Robert Haigh, παρουσίασε τα αποτελέσματα έρευνας για το «κενό βιωσιμότητας» και υποστήριξε ότι τα brands που δεν είναι αρκετά «ομιλητικά» σχετικά με τη βιωσιμότητα θα μπορούσαν να χάσουν δισ. δολάρια σε έσοδα.

(Πηγή: marketingweek.com)

Keywords
Τυχαία Θέματα