Η PepsiCo επιλέγει νέα CMO στην Ευρώπη

Η PepsiCo επέλεξε την Paula Marconi, πρώην CMO της Kraft Heinz Continental Europe, ως CMO στην Ευρώπη. Η ίδια αντικαθιστά τον Ian Ellington, ο οποίος κατείχε τη θέση αυτή τα τελευταία πέντε χρόνια και θα μεταβεί σε ξεχωριστό τμήμα της επιχείρησης, στην παγκόσμια ομάδα marketing.

Η Marconi εντάσσεται στην ηγετική ομάδα της Ευρώπης σε μια «κομβική στιγμή»

προώθησης της αλλαγής και της ανάπτυξης, αναφέρει η επιχείρηση, διαδραματίζοντας «κρίσιμο ρόλο» στην υλοποίηση της επιχειρηματικής στρατηγικής της PepsiCo Europe μέσω της βιώσιμης κερδοφόρας ανάπτυξης κατηγοριών, της καινοτομίας και της δημιουργίας εμπορικών σημάτων. Πριν από την ένταξή της στην Kraft Heinz, όπου εργαζόταν για περισσότερα από δύο χρόνια, η Marconi είχε αναλάβει τη θέση της Vice-President of marketing στην Anheuser-Busch InBev για επτά χρόνια, ενώ έχει εργαστεί και στο τμήμα της προσωπικής φροντίδας της Unilever για 12 χρόνια.

«Η PepsiCo ως παγκόσμιο brand μετασχηματίζει και επανασχεδιάζει συνεχώς τα προϊόντα και τις διαδικασίες της για να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας», λέει η Marconi. «Είμαι ενθουσιασμένη που θα ενταχθώ σε μια τόσο φιλόδοξη και δυναμική εταιρεία και ανυπομονώ να βοηθήσω να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα για τους πελάτες και τους καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα