Η Ogilvy ορίζει νέα ηγεσία στην Ogilvy One

H Ogilvy φέρνει το brand Ogilvy One ξανά στο προσκήνιο, ορίζοντας νέα ηγεσία και στρέφοντας την προσέγγισή της σε αυτό που αποκαλεί «σχεδιασμό σχέσεων». Η Ogilvy One θα αξιοποιήσει τις ρίζες της στο CRM και την πιστότητα, ενώ θα θέσει τη δημιουργικότητα και

το brand-building στο επίκεντρο της one-to-one επικοινωνίας.

Το επί μακρόν στέλεχος της Ogilvy, Kent Wertime διορίστηκε παγκόσμιος CEO της Ogilvy One και θα ηγηθεί του τμήματος παράλληλα με τον ρόλο του ως co-CEO της Ogilvy APAC. Θα επιβλέπει 3.800 υπαλλήλους σε όλον τον κόσμο και θα αναφέρεται στην παγκόσμια CEO, Devika Bulchandani.

Ο Roberto Fara, CCO της Ogilvy Spain θα αναλάβει, επίσης, τον ρόλο του global Creative Experience Lead στην Ogilvy One. Ο ρόλος του Chief Technology Officer ανήκει στον Ravi Pal και του Lead Global Partnerships στον Nate McNabb. Ο Rajesh Midha θα ηγηθεί της επιχείρησης στη Βόρεια Αμερική και ο Mauro Caggiano στη LATAM.

Η διευθύντρια πελατών της Ogilvy, Clare Lawson, θα ηγηθεί της επιχείρησης στην περιοχή EMEA. Ο Ab Gaur, παγκόσμιος Chief Data & Technology Officer και CEO, Verticurl θα ηγηθεί της Ogilvy One στην περιοχή APAC. Η Ogilvy One είναι ένα direct marketing agency με ιστορία από 1972.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ogilvy,Ogilvy One