Η Mars Wrigley ορίζει Chief Customer Officer για την Ευρώπη

Η Stéphanie Domange αναλαμβάνει τον νεοϊδρυθέντα ρόλο της Chief Customer Officer της Mars Wrigley για τις περιοχές Ευρώπη, Κεντρική Ευρασία, Λευκορωσία και Τουρκία.

Η Stéphanie Domange θα είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες της εταιρείας και έχει αναλάβει να ενισχύσει την ανάπτυξη της πανευ-ρωπαϊκής πελατειακής στρατηγικής της εταιρείας, η οποία περιλαμβάνει σχέδια για την ανάπτυξη της κατηγορίας ζαχαροπλαστικής, το commercial και το digital.

Ως πρώην marketer η ίδια και μέλος του δυναμικού της

εταιρείας εδώ και 20 χρόνια, αναλαμβάνει τα νέα της καθήκοντα προερχόμενη από τη θέση της General Manager στη Mars Wrigley France. Όπως αναφέρει, η ενημέρωση σχετικά με τις μεταβαλλόμενες προσδοκίες και ανάγκες τόσο των καταναλωτών, όσο και των πελατών του retail είναι αυτό που οδηγούσε την καριέρα της τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Μιλώντας δε για τον νέο ρόλο της, περιγράφει ότι σε αυτόν «θα αναπτύξει και θα εδραιώσει την πελατειακή στρατηγική της Mars Wrigley, δημιουργώντας καινοτόμους μοχλούς ανάπτυξης, ώστε η εταιρεία να επιδιώξει ενεργά την ανάπτυξη της κατηγορίας και να επιτύχει τις φιλοδοξίες της για βιώσιμη ανάπτυξη».

(Πηγή: marketingweek.com)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mars Wrigley, Chief Customer Officer, Ευρώπη,Mars Wrigley, Chief Customer Officer, evropi