Η IPG Mediabrands ενοποιεί τον κόσμο των δεδομένων, της τεχνολογίας και των media

Η IPG Mediabrands προχωρά στην αναδιάρθρωση τριών operating units της με αντικείμενο τα δεδομένα και την τεχνολογία. Το search & social shop Reprise, η Matterkind (programmatic) και η πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων Kinesso ενώνονται σε μια νέα ολοκληρωμένη οντότητα δεδομένων και τεχνολογίας με την επωνυμία Kinesso.

Απαντώντας σε ερώτηση του MediaPost, η Eileen Kiernan, Global

CEO, IPG Mediabrands ανέφερε ότι πρόκειται για μια «επανεκκίνηση». «Είναι αυτή η στιγμή στην ιστορία που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος των δεδομένων, της τεχνολογίας και των media δεν μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα ή χωριστά ο ένας από τον άλλο, με την ύπαρξη οποιουδήποτε σημείου τριβής», σημείωσε η ίδια.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Διασφαλίζουμε ότι έχουμε συγκεντρώσει δεδομένα, τεχνολογία και media σε ένα ισχυρό unit, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες με end-to-end τρόπο, άριστα. Αλλά, επίσης, και να διασφαλίζουμε ότι καθώς αντιμετωπίζουμε το μέλλον, μπορούμε να διπλασιάσουμε τα δεδομένα και να δημιουργήσουμε μια μηχανή λήψης αποφάσεων για λογαριασμό των πελατών μας –υποστηριζόμενη από την τεχνητή νοημοσύνη– για να είμαστε σίγουροι ότι προσφέρουμε το είδος της καινοτομίας που αναμένουν οι πελάτες μας».

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα