Η Hard Rock Café ανανεώνει τη συνεργασία με τον Lionel Messi

Την παγκόσμια καμπάνια «Greatness Happens Here» παρουσίασε η αλυσίδα Hard Rock Café και ανανέωσε τη συνεργασία με τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Lionel Messi, ο οποίος παραμένει brand ambassador της. Το twist της καμπάνιας τοποθετεί τον Messi σε

ρόλο σεφ με μήνυμα: «The work casts Messi in the role of chef».

Η νέα καμπάνια, την οποία δημιούργησε η Yes, we’re Open, αναπτύσσεται σε τηλεόραση, digital, outdoor, retail, web, Facebook, Instagram και YouTube. Έχει δε τη βάση της στην πλατφόρμα «Live Greatness», την οποία παρουσίασε το brand το 2020 και θα λανσαριστεί σε όλα τα Hard Rock Café ανά τον κόσμο και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

«Το brand αντιμετωπίζει την πρόκληση να παραμείνει cool και relevant, όχι μόνο για τους πιο πιστούς του πελάτες, αλλά και για νέους πελάτες οι οποίοι είναι όλο και πιο απαιτητικοί και συνδεδεμένοι, εκπροσωπώντας τις νεότερες γενιές», σημείωσε ο Máximo Lorenzo, Managing Partner της Yes, we’re Open. Η Millie Vergara, Managing Director της Yes, we’re Open, αποκάλυψε μέρος του κοινού-στόχος: «Στόχος μας είναι να συνδεθούμε με το ισπανόφωνο κομμάτι των καταναλωτών, καθώς και με έναν καθολικό καταναλωτή μέσω της αγάπης τους για τα αθλήματα και για το φαγητό».

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα