Η Epson τοποθετείται στην Α List του CDP

Η Epson Corporation συμπεριλήφθηκε στη List A για τα επιτεύγματά της στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στης προστασίας των υδάτινων πόρων από τον διεθνή περιβαλλοντικό οργανισμό CDP. Η Epson πιστεύει ότι διακρίθηκε για την υλοποίηση του φάσματος των μέτρων μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μετά τη σύσταση μιας ομάδας δράσης για τις δημοσιονομικές δραστηριότητες

που σχετίζονται με το κλίμα.

Οι πρόσφατες πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν την εφαρμογή και ολοκλήρωση ενός προγράμματος για τη μετάβαση σε κατανάλωση 100% ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές στις εγκαταστάσεις του ομίλου Epson σε όλο τον κόσμο.

Ο Yoshiro Nagafusa, Πρόεδρος της Epson Europe, σχολίασε: «Η αξιολόγηση του CDP με Α σε δύο από τις κατηγορίες – κλιματική αλλαγή και προστασία των υδάτων – στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στους πελάτες, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τους επενδυτές μας. Δείχνει πώς η Epson είναι βαθιά αφοσιωμένη στην επίτευξη αρνητικών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε όλες τις δραστηριότητές της παγκοσμίως. Η τελευταία αξιολόγηση Α του CDP παρέχει περαιτέρω αποδείξεις ότι αντιμετωπίζουμε σοβαρά την κλιματική αλλαγή και προετοιμάζουμε την επιχείρησή μας για το μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα