Η Dentsu παρουσιάζει το first party data-driven Merkury For Media

Η Dentsu παρουσίασε το Merkury for Media, μια νέα end-to-end πλατφόρμα δεδομένων και ταυτότητας, η οποία επιτρέπει addressable media εμπειρίες, AI-powered media κατανομές και βελτιστοποιήσεις που οδηγούν σε πιο οικονομικά αποδοτικά αποτελέσματα σε μια ενιαία ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τους media

πελάτες της Dentsu στις Carat, Dentsu X και iProspect.

Η πλατφόρμα αποτελεί μια βελτιωμένη και αναβαθμισμένη έκδοση του M1 και εγκαινιάζεται στις ΗΠA, ενώ θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές τους επόμενους μήνες. Η Dentsu δήλωσε ότι είναι η μόνη live πλατφόρμα όπου κάθε δολάριο που τοποθετείται στα media, χρησιμοποιεί first-party data.

Με αυτό το λανσάρισμα, η Dentsu σημείωσε ότι θα γίνει η πρώτη holding εταιρεία που θα χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό της πλατφόρμας Beeswax της Freewheel και των προσαρμοσμένων εργαλείων υποβολής προσφορών και των τεχνολογιών αντιστοίχισης ταυτότητας για να αποκτήσει πρόσβαση στις άμεσες συνδέσεις της σε premium διαφημιστικό απόθεμα.

«Η Dentsu και η FreeWheel είναι και οι δύο ηγέτες στον τομέα του data-driven, addressable audience buying and planning, και είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους σε αυτήν την τελευταία καινοτομία», δήλωσε ο Mark McKee, General Manager της FreeWheel. (Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Dentsu,-driven Merkury For Media