Η Cicero δημιουργεί τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

Η Cicero επεκτείνει τις υπηρεσίες της και δημιουργεί ένα νέο Business Unit υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων και εταιρικής επικοινωνίας. Ο Βαγγέλης Τσάρας, Founder & CEO της Cicero, δήλωσε: «Αναλύσαμε τις ανάγκες των πελατών μας και ευρύτερα της αγοράς. Η δημιουργία του νέου unit έρχεται να ενισχύσει την παροχή ολιστικών υπηρεσιών επικοινωνίας προς υφιστάμενους αλλά και νέους πελάτες.

Στη Cicero δημιουργούμε δυνατούς

δεσμούς με τους συνεργάτες μας, υπάρχει εμπιστοσύνη και σιγουριά για το έργο και το αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι η σωστή προσέγγιση – η προνοητική, ευέλικτη και ολιστική σκέψη – μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Δημιουργήσαμε μια ομάδα από έμπειρα στελέχη στον χώρο του PR, με αίσθηση της μεταβαλλόμενης δυναμικής της κοινωνίας και βαθιά αντίληψη των εξελίξεων στη βιωσιμότητα και την εταιρική ευθύνη. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, η ομάδα μας εξειδικεύεται σε υπηρεσίες corporate και brand communication με μετρήσιμα αποτελέσματα, πρωτοπόρα έργα Κοινωνικής Υπευθυνότητας, πρόβλεψη και διαχείριση κρίσεων, καθώς και αποτελεσματική παρουσία στο digital περιβάλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Cicero, Δημοσίων Σχέσεων,Cicero, dimosion scheseon