Η Celestyal δημιουργεί θέση Αντιπροέδρου Brand & Customer Journey

Η Celestyal συνεχίζει να επενδύει και να διευρύνει την ομάδα ανώτερων στελεχών της, διορίζοντας την Anna Gregori στη νέα θέση της Αντιπροέδρου Brand & Customer Journey. Η Anna Gregori διαθέτει πλούσια εμπειρία, η οποία συμβάλλει στον ρόλο της, αφού προηγουμένως είχε ηγηθεί των ομάδων εμπορικού μετασχηματισμού και marketing της Virgin

Atlantic Airways παγκοσμίως.

Πιο πρόσφατα, συνεργάστηκε με διάφορες εταιρείες συμβούλων και επικοινωνίας. Σε αυτή τη νεοσύστατη θέση, θα επικεντρωθεί στην οικοδόμηση του παγκόσμιου εμπορικού σήματος της Celestyal, με στόχο τη μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό σε πλήρη ευθυγράμμιση με το στρατηγικό όραμα της εταιρείας.

Ο Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω την Άννα στη Celestyal και είμαι βέβαιος ότι η τεράστια εμπειρία, η εξειδίκευσή της και η δημιουργικότητά της θα αποδειχθούν ανεκτίμητες, συμβάλλοντας στην οικοδόμηση μιας ενιαίας στρατηγικής και μια καλύτερης εμπειρίας με το brand, καθώς οδεύουμε προς το πολυαναμενόμενο λανσάρισμα του Celestyal Journey».

Keywords
Τυχαία Θέματα