Η Baas Digital με νέα εικόνα και υπηρεσίες

Μετά από 12 χρόνια πορείας, με πελατολόγιο σε 35 χώρες, η Baas Digital ανανεώνει την εικόνα της και διευρύνει τις υπηρεσίες της, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των brands για μια ενιαία, ολοκληρωμένη digital επικοινωνία.

Συγκεκριμένα, διαθέτει νέα εικόνα, ολοκαίνουργιο website και νέες υπηρεσίες που καθιστούν την Baas Digital ένα fully-fledged 3600 digital advertising agency. Η νέα εταιρική ταυτότητα βασίστηκε στην ιδέα της «αέναης επικοινωνίας μεταξύ

brands και καταναλωτών» που κυριαρχεί στο ψηφιακό οικοσύστημα.

Τέσσερα talk bubbles αποτυπώνουν τα αρχικά της εταιρείας Baas, παρουσιάζοντας με μινιμαλιστικό και χαρακτηριστικό τρόπο αυτήν την «αέναη επικοινωνία». Η φιλοσοφία της Baas Digital συνοψίζεται στο σλόγκαν:

The future is hybrid. Η Baas Digital  είναι Meta Business Partner και Google Partner, με εξειδίκευση στο performance advertising και με εκτεταμένη εμπειρία σε B2C και B2Β διαφήμιση σε πέντε ηπείρους. Ως ένα all-in-one agency για σχεδιασμό και παραγωγή δημιουργικού, καθώς και media planning & buying σε όλες τις πλατφόρμες, συνεχίζει να δημιουργεί «μείγματα» υπηρεσιών, όπως programmatic digital out of home.

Keywords
Τυχαία Θέματα