Η Amplify προσλαμβάνει Global Head of Luxury

Το creative και experimental shop Amplify διόρισε τη Johanna Worth ως Global Head of Luxury. Η Worth θα αναλάβει την ανάπτυξη της προσφοράς του agency στον χώρο της πολυτέλειας και τη διαχείριση των σχέσεων με τους υφιστάμενους πελάτες.

Θα αναφέρεται στον Lee

Avery, Global Chief Operating Officer της Amplify και θα συνεργάζεται με ομάδες σε όλο το δίκτυο της εταιρείας σε Λονδίνο, Λος Άντζελες και Σίδνεϊ. Η Worth επιστρέφει στον κόσμο των agencies μετά την έναρξη της δικής της συμβουλευτικής εταιρείας, Worth Connections, το 2021. Πριν από αυτό, ήταν εκτελεστική αντιπρόεδρος του creative agency Mazarine Group.

«Πριν από 18 μήνες, δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να επιστρέφει στον κόσμο των agencies», δήλωσε η Worth. «Αλλά οι φανταστικά ταλαντούχες, παθιασμένες και πολιτισμικά συνδεδεμένες ομάδες της Amplify είναι το τέλειο παράδειγμα του γιατί δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ», συμπλήρωσε η ίδια. Σημειώνεται πως η Worth έχει εργαστεί, κατά τη διάρκεια της καριέρας της, σε brands πολυτελείας όπως Dior, Chanel, Hennessy, Cartier, DKNY και Calvin Klein.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα