Η Action Global Communications «Mediterranean Consultancy of the Year»

Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year στο πλαίσιο των Βραβείων ΕΜΕΑ SABRE 2024, τα οποία διοργανώθηκαν από την Provoke Media. «Το βραβείο Mediterranean Consultancy of the Year έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, αφού σηματοδοτεί ένα ιστορικό ορόσημο στην πορεία μας.

Ένα ταξίδι αφοσίωσης, καινοτομίας και δέσμευσης για τη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων με τους πελάτες μας, που διαρκεί πάνω από μισό αιώνα», σχολίασε ο Κρις Χριστοδούλου, CEO

της Action Global Communications, τονίζοντας ότι η κορυφαία αυτή διάκριση έρχεται ακριβώς δέκα χρόνια από τη στιγμή που ο πατέρας του, και ιδρυτής της Αction, Τόνι Χριστοδούλου, ο οποίος απεβίωσε πέρυσι, ανέβηκε στην ίδια σκηνή για να παραλάβει το ίδιο ακριβώς βραβείο. «Αυτή η βράβευση αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης και του ταλέντου της ομάδας μας, καθώς και της αμετακίνητης δέσμευσής μας για αριστεία και τη δημιουργία θετικής επίδρασης στον κόσμο της επικοινωνίας», πρόσθεσε ο Κρις Χριστοδούλου.

Εκτός από αυτήν την κορυφαία διάκριση, βραβείο in2SABRE στην κατηγορία PR Agency Employee Program απέσπασε επίσης και το γραφείο της Action στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για την πρωτοβουλία Got.Got.Need., μια εσωτερική καμπάνια με θέμα το FIFA World Cup.

Keywords
Τυχαία Θέματα