Η AboutNet διευρύνει τις υπηρεσίες της στο ψηφιακό marketing

Η AboutNet, ψηφιακή εταιρεία που εξειδικεύεται σε υπηρεσίες σχεδίασης ιστοσελίδων, ανάπτυξης ιστοσελίδων και ψηφιακού marketing, προχωρά σε συνεργασία με την TicketServices.gr, τη δεύτερη μεγαλύτερη διαδικτυακή υπηρεσία εισιτηρίων για πολιτιστικά γεγονότα στην Ελλάδα. Αυτή η στρατηγική συνεργασία αποτελεί ορόσημο για τις δύο εταιρείες και ανοίγει τις πόρτες για καινοτόμες ευκαιρίες marketing στην αναπτυσσόμενη ελληνική αγορά, όπως επισημαίνεται.

Με

τη συνεργασία της με την TicketServices.gr, η AboutNet στοχεύει να αξιοποιήσει την εμπειρία της στον τομέα του ψηφιακού marketing για να ενισχύσει την παρουσία και την επίδραση της TicketServices.gr στο διαδίκτυο, προάγοντας την ανάπτυξη και βελτιώνοντας την εμπειρία των πελατών.

Από πλευράς της, η TicketServices.gr στοχεύει στην ενίσχυση των πρωτοβουλιών της για το ψηφιακό marketing, στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας και στη διεύρυνση της βάσης πελατών της σε όλη την Ελλάδα.

«Συνδυάζοντας τις εκτεταμένες γνώσεις της AboutNet σε στρατηγικές ψηφιακού marketing με τη βαθιά κατανόηση της TicketServices.gr για τον χώρο των πολιτιστικών γεγονότων, αυτή η συνεργασία υπόσχεται να φέρει καινοτόμες εκστρατείες marketing που θα καταπλήξουν το κοινό και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα