Η ACS εγκαινίασε το νέο κέντρο διαλογής της στο Αιγάλεω

H ACS εγκαινίασε την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου το νέο κέντρο διαλογής της στο Αιγάλεω, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Της εκδήλωσης των εγκαινίων προηγήθηκε ξενάγηση εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης στις εγκαταστάσεις του κέντρου διαλογής και συνέντευξη Τύπου, στην

οποία υπήρξε ενημέρωση για τις δυνατότητες και προοπτικές του κέντρου διαλογής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνολική επένδυση για την ανέγερση του κέντρου αποτιμάται στα 50 εκατ. ευρώ και παρέχει στην ACS παραγωγική δυνατότητα που μπορεί να φτάσει τις 50.000 αποστολές/ ώρα, ενώ οι κτιριακές εγκαταστάσεις του κέντρου είναι συνολικά 36.000 τ.μ.

O Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου Quest, Θεόδωρος Φέσσας, στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Αυτό το κέντρο είναι μια μοναδική έμπρακτη απόδειξη για το τι μπορούν να επιτύχουν οι άνθρωποι της ACS και πως καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια τόσο επιτυχημένη εταιρεία, με επαγγελματισμό, ενσυναίσθηση, με μεγάλη αποδοτικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα