Για πρώτη φορά τα energy και sport drinks του Lucozade στην ίδια καμπάνια

Στην ίδια καμπάνια βρέθηκαν, για πρώτη φορά, τα energy και sport drinks του Lucozade, στο πλαίσιο της νέας masterbrand πλατφόρμας «Bring the energy». Η πλατφόρμα και η launch καμπάνια δημιουργήθηκαν από την Adam & Eve/DDB με στόχο να δείξουν πώς το Lucozade μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αισθάνονται γεμάτοι ενέργεια τις στιγμές που το χρειάζονται.

Η πλατφόρμα αναπτύχθηκε

μετά από καταναλωτική έρευνα της Gemba, η οποία διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι βλέπουν τo Lucozade ως ένα brand με διαφορετικά προϊόντα, αντί να βλέπουν τη Lucozade Energy και τη Lucozade Sport ως ξεχωριστές μάρκες.

Το «Bring the Energy» εγκαινιάζεται με την τηλεοπτική διαφήμιση «Basketball x Northern Soul», η οποία παρουσιάζει μια ομάδα μπάσκετ και μια ομάδα χορευτών του Northern Soul, να προσέρχονται στην ίδια αίθουσα, λόγω διπλής κράτησης. Ωστόσο, αντί να διαφωνούν για τον χώρο, οι δύο ομάδες αρχίζουν να παίζουν μπάσκετ και να χορεύουν η μία γύρω από την άλλη, παίρνοντας ενέργεια από το Lucozade. H χορογραφία έγινε από τον Supple Nam, σε σκηνοθεσία του Sam Brown. Η καμπάνια «τρέχει» στην τηλεόραση και το διαδίκτυο.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα