Έξι βραβεία για την Ginger Communications στα Influencer Marketing Awards

H Ginger Communications απέσπασε έξι βραβεία, μεταξύ των οποίων τρεις χρυσές διακρίσεις, στην τελετή απονομής των Influencer Marketing Awards 2024. Ανάμεσα σε πλήθος υποψηφιοτήτων, η Ginger κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια για τα δημιουργικά και αποτελεσματικά της projects, λαμβάνοντας συνολικά τρία Gold βραβεία, δύο Bronze και ένα Silver.

Όσον αφορά στις Gold διακρίσεις, αφορούσαν τη marketing καμπάνια της εταιρείας Fitness

Meals στην κατηγορία Best Use of Small Budget, τα Maggi Noodles της Nestlé και συγκεκριμένα το «Challenge των 3/4 λεπτών» στην κατηγορία Best Use of TikTok for Influencer Marketing, και το Crocs YouTube Challenge στην κατηγορία Best Use of YouTube for Influencer Marketing.

Επίσης, η Ginger Communications απέσπασε το Silver βραβείο στην κατηγορία Best in Food & Beverages για το brand KitKat της Nestlé, και δύο Bronze στην κατηγορία Βest Influencer Marketing for a Social Cause για τη διοργάνωση του διήμερου φιλανθρωπικού bazaar «Το Bazaraki Μας» και Best Influencer Marketing for Product/ Service Launch για την influencer καμπάνια λανσαρίσματος της fashion πλατφόρμας Terminal X.

Keywords
Τυχαία Θέματα