Εθνική Ασφαλιστική: Νέα οργανωτική δομή Γενικής Διεύθυνσης Πωλήσεων & Marketing

Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της Εθνικής Ασφαλιστικής για επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης και την απλοποίηση του τρόπου λειτουργίας της, η Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing της εταιρείας οργανώνεται πλέον σε επτά ομάδες με συγκεκριμένο αντικείμενο και στόχευση. Τέσσερις ομάδες καναλιών παραγωγής: α) την ομάδα του Ethniki Agency, β) την ομάδα Corporate Sales, γ) την ομάδα Retail Sales και δ) την ομάδα του Bancassurance

και τρεις ομάδες ενίσχυσης των καναλιών παραγωγής μέσω της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου: α) το Marketing, β) την Υποστήριξη Πωλήσεων και γ) την Εκπαίδευση Πωλήσεων.

Η Εκπαίδευση Πωλήσεων, που έως τώρα υπαγόταν στην Υποστήριξη Πωλήσεων, πλέον θα υπάγεται απευθείας στη Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing. Έτσι, ολοκληρώνεται και ο οργανωτικός μετασχηματισμός της Γενικής Διεύθυνσης Πωλήσεων & Marketing της εταιρείας, που ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο.

Στη νέα οργανωτική δομή, η Ντέμη Διαμαντοπούλου αναλαμβάνει Head of Ethniki Agency Sub-Division, ο Βαγγέλης Κόκκινος Senior Relationship Manager και Head of Corporate Sales, Ethniki Agency Sub-Division, η Ελίζα Βασιλείου ορίζεται Head of Corporate Sales Sub-Division, ο Άγγελος Μπάρδας Head of Retail Sales Sub-Division και η Αναστασία Νικολοπούλου Head of Bancassurance Division.

Ο Γιάννης Σηφάκης αναλαμβάνει Head of Marketing Division, ο Μίλτος Τσιάκαλος Head of Sales Operations Sub-Division, ο Γεράσιμος Μπόγρης Head of Sales Training Department και ο Αντώνης Χρηστίδης General Manager, Sales & Marketing.

Keywords
Τυχαία Θέματα