Επιβραβεύοντας τους κορυφαίους της επίδρασης

Τα Influencer Marketing Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για 5η χρονιά από το Marketing Week και τη Boussias Events, ολοκλήρωσαν την αναζήτηση των πιο επιτυχημένων ενεργειών Influencer Marketing. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης αυτής αποκαλύφθηκαν στην τελετή απονομής τους την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, Content Creator & Entrepreneur, η οποία μαζί με ακόμη 31 καταξιωμένα

στελέχη της ελληνικής αγοράς επικοινωνίας ανέλαβαν το έργο της αξιολόγησης και ανέδειξαν μεγάλους νικητές των φετινών βραβείων τους:

Influencer Agency of the Year: MSL / Publicis GroupeInfluencer Brand of the Year: AdidasInfluencer of the Year: UnboxholicsInfluencers Dream Team of the Year: Η ομάδα influencers της καμπάνιας What’s Up by Cosmote – «You. Made By You» από την Ogilvy

Αντίστοιχα, με Platinum, την ύψιστη διάκριση για κάθε ενότητα, τιμήθηκαν οι παρακάτω εταιρείες:

H Ogilvy στην ενότητα «Best Influencer Marketing per Industry» & «Best Use of Platforms for Influencer Marketing».Η Αβραμέα Ανθή και ΣΙΑ στην ενότητα «Best Influencer Marketing Strategy».Η MSL / Publicis Groupe για την ενότητα «Growth & Creativity in Influencer Marketing».Η Digital Minds για την ενότητα «Best Influencers».

Η Πρόεδρος της Επιτροπής δήλωσε σχετικά με τα φετινά βραβεία: «Είμαι ενθουσιασμένη που φέτος είχα τη χαρά να συμμετέχω στα βραβεία, ως Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Influencer Marketing Awards. Η διαδικασία επιλογής ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς είχα την ευκαιρία να έρθω πιο κοντά σε όλες τις καμπάνιες και τους συμμετέχοντες. Οφείλω να ομολογήσω ότι η μάχη ήταν “στήθος με στήθος” καθώς ήταν όλες εξαιρετικά αξιόλογες προσπάθειες. Η μαγική τελετή απονομής ήταν πραγματικά ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, καθώς όλοι μαζί τιμήσαμε τόσο τους νικητές όσο και όλες τις υποψηφιότητες. Τα συγχαρητήρια μου και σε εκείνους που δούλεψαν για να απολαύσουμε αυτό το εξαιρετικό event».

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την φετινή απονομή θα ακολουθήσει σε επόμενο τεύχος του MarketingWeek.

Πίνακας Νικητών

Keywords
Τυχαία Θέματα