Επιτυχημένο το 11ο Συνέδριο Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Πράξη

Την Παρασκευή 7 Απριλίου παρουσιάστηκαν στο αμφιθέατρο OTEAcademy προγράμματα και θέσεις στην Εταιρική Υπευθυνότητα περισσότερων από 40 εταιρειών και οργανισμών, μπροστά σε ένα κοινό 250 στελεχών CSR από πολλούς κλάδους.

Με ευρεία συμμετοχή από επιχειρήσεις, κοινωνία των πολιτών, ιδρύματα, φορείς και εθελοντικές οργανώσεις, το συνέδριο έδωσε το στίγμα της εταιρικής υπευθυνότητας στην Ελλάδα

του σήμερα.

Θέματα που αναδείχθηκαν στο συνέδριο ήταν η μείωση σπατάλης, η αλληλεγγύη και η ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, η ανακούφιση από τις επιπτώσεις φυσικών καταστροφών, η ισότιμη πρόσβαση και η συμπερίληψη, η κοινωνική καινοτομία, η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, η ανακύκλωση και η επαναχρησιμοποίηση πόρων, η ενσυναίσθηση και ο εθελοντισμός, η purpose-driven επιχειρηματικότητα, η εταιρική κοινωνική συμμετοχή, η εκπαίδευση και η προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Χορηγοί στο 11ο Συνέδριο Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Πράξη ήταν η Βιώσιμη Πόλη και η ΔΕΠΑ. Υποστήριξε επίσης η Hellas Gold. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την επιστημονική συνεργασία του CSR Hellas και με την χορηγία επικοινωνίας της Global Sustain. Αναλυτικό ρεπορτάζ για το συνέδριο θα δημοσιευθεί σε επόμενο τεύχος του Marketing Week.

Keywords
Τυχαία Θέματα