Χριστουγεννιάτικη ενέργεια κοινωνικής ευθύνης από τον Ήρωνα

Ο Ήρων, φέτος τα Χριστούγεννα, υλοποιεί ενέργεια κοινωνικής ευθύνης, που καλεί το κοινό να δώσει το «παρών» για ένα πιο «πράσινο» μέλλον. Τέσσερις ιστορίες για όλη την οικογένεια γίνονται ο καμβάς στον οποίο ξεδιπλώνεται η δράση «Μια φορά και έναν καιρό».

Σε περισσότερα από 20 καταστήματα σε όλη τη χώρα, αλλά και σε τρία μεγάλα εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη,

ο Ήρων τοποθετεί ένα σκηνικό βιβλίου στη μία πλευρά του οποίου απεικονίζονται οι ήρωες των τεσσάρων ιστοριών με τη μορφή παζλ.

Ο Ήρων προσκαλεί τους καταναλωτές να συμμετάσχουν και, για κάθε φορά που θα ολοκληρώνεται το παζλ, θα αναλαμβάνει τη φύτευση ενός δέντρου, σε συνεργασία με τη We4all. Οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ως ενθύμιο μια χριστουγεννιάτικη κάρτα και έναν QR κωδικό, για να ακούσουν την αφήγηση των ιστοριών από τη Ρένια Λουιζίδου και τον Λεωνίδα Κακούρη.

Η δράση ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου. Από τις 21 δε, επεκτείνεται και στα εμπορικά κέντρα: Athens Metro Mall και River West στην Αθήνα και στο One Salonica στη Θεσσαλονίκη. «Μέσα στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, νοιαζόμαστε ενεργά και υπενθυμίζουμε την ανάγκη για ένα πιο πράσινο περιβάλλον», δηλώνει ο Στάθης Ευθυμίου, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας του Ήρωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα