Αποχωρεί ο Global CCO της Dentsu

Η Dentsu Creative και ο Fred Levron, ο Global Chief Creative Officer της εταιρείας, συμφώνησαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωσή της, η οποία βρίσκεται ήδη σε διαδικασία οριστικοποίησης του διαδόχου της εν λόγω θέσης.

Η αποχώρηση του Levron έγινε μέσα σε λιγότερο από έναν  χρόνο,

αφότου η Denstu ξεκίνησε την τελική φάση της αναδιοργάνωσής της, η οποία κορυφώθηκε με την ενοποίηση των δημιουργικών δυνατοτήτων της σε ένα brand, το Denstu Creative, τον Ιούνιο. Ο ίδιος υπήρξε ένας από τους δύο βασικούς ηγέτες που επέβλεπαν την αναδιοργάνωση, συνεργαζόμενος στενά με την πρώην Διευθύνουσα Σύμβουλο της Dentsu International, Wendy Clark. Η Dentsu αργότερα κατήργησε τη θέση που κατείχε η Clark για να φέρει τη Dentsu International πιο κοντά στη Dentsu Japan υπό μια ενιαία, παγκόσμια επιχείρηση.

Τον Νοέμβριο, η Dentsu επιβεβαίωσε ότι θα ενοποιούσε τις ιαπωνικές και παγκόσμιες ηγετικές ομάδες της, ορίζοντας τον Hiroshi Igarashi ως Global CEO. «Ευχαριστούμε τον Fred για την ενέργεια και τη δέσμευσή του στην αναδιοργάνωση της Dentsu Creative και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη πρόκληση που θα αναλάβει», αναφέρει εκπρόσωπος της εταιρείας.
(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα