Ανοιχτά, με μειωμένο ωράριο τα καταστήματα Wind

Η εταιρεία καλεί το κοινό να μείνει σπίτι και να εξυπηρετείται τηλεφωνικά ή online.

Ανοιχτά παραμένουν από την Τετάρτη 18/3 όλα τα καταστήματα της Wind πανελλαδικά, για να εξυπηρετούν τις ανάγκες της επικοινωνίας του κοινού. Τα καταστήματα λειτουργούν καθημερινά (Δευτέρα-Σάββατο) από τις 09.00 έως τις 15.00, τηρώντας αυξημένα μέτρα προστασίας για εργαζόμενους και επισκέπτες, προκειμένου

να εξυπηρετούν μόνο τις σημαντικές ανάγκες επικοινωνίας των καταναλωτών, όπως αποπληρωμή λογαριασμών, ανανέωση χρόνου ομιλίας για το καρτοκινητό, επισκευή και αντικατάσταση συσκευών.

Για την προστασία των εργαζομένων και των επισκεπτών, σε όλα τα καταστήματα Wind έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα προστασίας. Σε κάθε κατάστημα επιτρέπεται η ταυτόχρονη είσοδος έως 2 επισκεπτών, τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ τους, διατίθενται αντισηπτικά σε κεντρικά σημεία του καταστήματος, ενώ πραγματοποιούνται και τακτικές προληπτικές απολυμάνσεις των χώρων. Η εταιρεία συστήνει σε όλους τους καταναλωτές να παραμείνουν σπίτι και να εξυπηρετούνται μέσω του site wind.gr και των εφαρμογών myWind, myF2G ,myQ ή τηλεφωνικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα