Αυξημένο κατά 15% το ad spend της Miele Hellas το 2023

Τα εγκαίνια του νέου της Miele Experience Center στην Αθήνα πραγματοποίησε χθες Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, η Miele Hellas, μέλος της Miele. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι απόγονοι των ιδρυτικών μελών, Dr.Markus Miele, Executive Director & Co-Proprietor και Dr. Reinhard Zinkann, Executive Director & Co-Proprietor, τους οποίους ο CEO

της Miele Hellas, Θάνος Κυριαζής, ξενάγησε στους νέους χώρους.

Οι τρεις επικεφαλής μοιράστηκαν το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας για την Ελλάδα, το 2023, το οποίο αφορά: α. ενίσχυση του brand name της Miele Hellas σε Ελλάδα, Κόσοβο, Κύπρο, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, β. εστίαση στον καταναλωτή και στη δημιουργία ανώτερων εμπειριών στα καταστήματα και γ. βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και ενίσχυση των δράσεων αειφόρου ανάπτυξης.

«Πρώτη στην ατζέντα της εταιρείας για την Ελλάδα, είναι η άνθιση μέσα από δημιουργία έως και 10 νέων καταστημάτων μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ η Miele έχει ήδη δείξει τη διάθεση για περαιτέρω επενδύσεις στη χώρα, αφού πρόσφατα εγκαινίασε το ευρωπαϊκό τηλεφωνικό κέντρο με τη Sitel στην Αθήνα και την Teleperformance στη Θεσσαλονίκη», σημείωσε ο Θάνος Κυριαζής. Απαντώντας σε ερώτηση του DailyFax, ο CEO της Miele Hellas σημείωσε ότι «η επένδυση στη διαφήμιση το 2023, σε σχέση με πέρυσι, θα είναι αυξημένη κατά περίπου 15%» και πρόσθεσε ότι θα συνεχιστεί «με ρυθμό πολύ κοντά, ίσως και υψηλότερο, από τον ρυθμό αύξησης των πωλήσεων τον οποίο ήδη έχει η εταιρεία».

Επίσης, ο Dr. Reinhard Zinkann εξήγησε σχετικά ότι, σε γενικές γραμμές, το marketing spend αυξάνεται, ωστόσο το ποσό της επένδυσης διαφέρει από αγορά σε αγορά. Επιπλέον, σχολίασε ότι, όσο οι άνθρωποι αυξάνουν τον χρόνο τους online και χρησιμοποιούν περισσότερο τα social media, τo ποσό που δαπανάται μετατίθεται όλο και περισσότερο από το print προς τα social και digital formats. Πρόσθεσε ότι η επένδυση στην τηλεόραση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και κατέληξε ότι σκοπός είναι «να επιτύχουμε το brand recognition και να πάμε το brand awareness στο επόμενο επίπεδο». Τέλος, ο Θάνος Κυριαζής αποκάλυψε ότι η Miele Hellas επενδύει και στο e-commerce, καθώς, από τον Απρίλιο, θα βγει στον «αέρα» και στην Ελλάδα το e-shop της Miele, miele.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα