Wolt Market: «Πλεονεκτήματα η ταχύτητα και η ευελιξία»

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open TV φιλοξενήθηκε ο Αθανάσιος Μπιλάλης, Γενικός Διευθυντής, Wolt Market, με αφορμή τη συμμετοχή του στο e-Commerce Conference 2023 της Boussias Events.

Με σκοπό να κάνει τη ζωή του καταναλωτή ευκολότερη, το αμιγώς online σούπερ μάρκετ, διαθέτει, όπως εξήγησε ο Αθ. Μπιλάλης, ένα δίκτυο 10 dark stores, τα οποία σύντομα θα γίνουν

11, καλύπτοντας, αυτήν τη στιγμή, τις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα με εξυπηρέτηση επτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 8.00 το πρωί έως τις 00.00 το βράδυ.

Σημείωσε δε ότι στις περισσότερες περιοχές της Αθήνας η παροχή εξυπηρέτησης διαρκεί έως και τις 2.00 το βράδυ.

«Αυτήν τη στιγμή, έχουμε περίπου 5.000 ενεργούς κωδικούς, επομένως ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει τις επιλογές του, να μεταβεί στο check out και, από τη στιγμή που θα τοποθετήσει την παραγγελία του, θα λάβει τα προϊόντα σε περίπου 20’, στον χώρο της επιλογής του, είτε κατ’ οίκον, είτε στο γραφείο ή ακόμη και με προπαραγγελία», περιέγραψε.

Εκτός από την ταχύτητα, το οποίο χαρακτήρισε ως το πρώτο πλεονέκτημα του Wolt Market, ο Αθ. Μπιλάλης μίλησε και για την ευελιξία στις παραγγελίες, καθώς αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν από όπου επιθυμεί ο χρήστης, μέσω κινητού, tablet και Η/Υ και να παραδοθούν όπου επιθυμεί ο ίδιος.

Κατέληξε δε αναφερόμενος στην ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων μαναβικής, υπογραμμίζοντας πως: «Οτιδήποτε δεν θα επιλέγαμε οι ίδιοι για το σπίτι μας, δεν μπαίνει στη σακούλα». Δείτε το video.



Keywords
Τυχαία Θέματα