Vodafone CU: Διαγωνισμός με έπαθλο δύο ταξίδια σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Με αφορμή την εορταστική περίοδο, το Vodafone CU διοργανώνει για τους συνδρομητές του διαγωνισμό με έπαθλο δύο ταξίδια σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία καθώς και άλλα δώρα συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ. Οι συνδρομητές μπορούν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό έως τις 11 Ιανουαρίου, ενώ όσο περισσότερο χρησιμοποιούν το CU τους, τόσο περισσότερο αυξάνουν τις πιθανότητες να κληρωθούν.

Άλλα

δώρα του διαγωνισμού είναι, μεταξύ άλλων, δύο αυτοκίνητα πόλης για leasing ενός έτους από την Instacar, τρεις δωροκάρτες για τα καύσιμα του χρόνου από τη Eurolife FFH, 10 iPhone 15 και 10 Sony Playstation 5 Slim, τρία Dyson HS05 Airwrap Complete Long Nickel, 20 Apple AirPods 3rd gen with MagSafe. Επίσης, θα κληρωθούν δωροεπιταγές με διάφορα ποσά και απεριόριστα data και λεπτά ομιλίας για έναν χρόνο χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης για 1.000 άτομα.

Παράλληλα, το CU καλεί τους συνδρομητές, μέσω της πλατφόρμας «Future Wanted» σε Instagram και TikTok, να συγκεντρώσουν κρυστάλλους για να υποστηρίξουν, για έναν χρόνο, τις δράσεις του Youth Ηub της Action Aid.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Vodafone CU, Διαγωνισμός, Αυστραλία, Ζηλανδία,Vodafone CU, diagonismos, afstralia, zilandia