To Trivago ανανεώνει την εικόνα του

Το brand Trivago ανανεώνεται παρουσιάζοντας νέα τηλεοπτική καμπάνια, δημιουργημένη με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, και νέο λογότυπο. Η μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων συνεργάστηκε με το Design Studio για την ανανέωση του brand και δημιούργησε την τηλεοπτική διαφήμιση εσωτερικά.

Η Trivago

ισχυρίστηκε ότι η τηλεοπτική διαφήμιση, που δημιουργήθηκε με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, είναι η πρώτη του είδους της. Αυτό σημαίνει ότι δημιούργησε διαφημίσεις προσαρμοσμένες σε τοπικό επίπεδο σε περίπου 10 γλώσσες, όλες με τον ίδιο ηθοποιό. Η Trivago παρουσιάζει επίσης ένα «πιο ζωντανό και δελεαστικό» λογότυπο.

Όπως δήλωσε η εταιρεία στο Campaign το λογότυπο απεικονίζει το «πόσο εύκολο είναι» για τους χρήστες να βρουν ένα ξενοδοχείο που να ταιριάζει στις ανάγκες τους, καθώς και ένα χαμόγελο που αντικατοπτρίζει «αυτό το αίσθημα ικανοποίησης όταν έχουν πετύχει μια εξαιρετική προσφορά επειδή χρησιμοποιήσαν την Trivago».

Τέλος, η προώθηση συνοδεύεται από το νέο σλόγκαν της Trivago, «Search savvy. Feel super». Θα επεκταθεί σταδιακά διεθνώς, ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, και τη Δανία και τον Καναδά στα μέσα Δεκεμβρίου, προτού ξεκινήσει στις ΗΠΑ τα Χριστούγεννα.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Trivago,