To 8o Santa Run στήριξε το Make-A-Wish

Με τη στήριξη πλήθους χορηγών πραγματοποιήθηκε το φετινό Santa Run την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης». Με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την Πύλη Α στο OAKA, πραγματοποιήθηκε μια συμβολική διαδρομή 2 χιλιομέτρων, όπου άτομα κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να τρέξουν, να διασκεδάσουν και να μπουν στο εορταστικό κλίμα της εποχής, ντυμένοι Αϊ Βασίληδες.

Το Santa Run

έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας κοινωνικός θεσμός, με παράλληλο στόχο την ενίσχυση κοινωφελών σκοπών. Τα έσοδα θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Ο Γενικός Διευθυντής των Holmes Place, Παναγιώτης Μπάζος δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την διοργάνωση του Santa Run στο ΟΑΚΑ Σπύρος Λούης.

Τα Holmes Place βρίσκονται δίπλα σε κάθε αθλητική δράση με κοινωνικό χαρακτήρα και η φετινή συμμετοχή δικαίωσε με το παραπάνω τις προσδοκίες μας». Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν το Arla Protein, η Melissa, τα Starbucks, η La vie en Rose by Dimitra Katsafadou και το Bread Factory. Χορηγός επικοινωνίας ήταν το BoomMag και ο ραδιοφωνικός σταθμός Galaxy 92 FM Christmas Edition.

Keywords
Τυχαία Θέματα