Spec 235.000 ευρώ για τη διαφημιστική προβολή της Eleusis 2023

Η Δημοτική Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ελευσίνας (Eleusis 2023) έχει προκηρύξει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με αντικείμενο την «Παροχή υπηρεσιών παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού για τη διαφημιστική προβολή και την προώθηση του έργου και των δράσεων της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού για τη δημιουργία τηλεοπτικών σποτ, σποτ για ψηφιακά μέσα, εταιρικών video,

στατικών εικόνων και ραδιοφωνικών σποτ με σκοπό τη διαφημιστική προβολή και την προώθηση του έργου και των δράσεων της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Ειδικότερα αφορά: α) στην παραγωγή 22 τηλεοπτικών σποτ για τις δράσεις και τα έργα της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Τα σενάρια και η δημιουργική ιδέα των τηλεοπτικών σποτ δίνονται από τη Διεύθυνση Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, β) την παραγωγή 50 ραδιοφωνικών σποτ για τις δράσεις και τα έργα της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης (σε σενάρια και δημιουργική ιδέα της Διεύθυνσης Επικοινωνίας και Marketing της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης), γ) την παράδοση 110 στατικών εικόνων-still frames, για χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συνολική εκτιμώμενη αξία των υπηρεσιών ανέρχεται στο ποσό των 235.600 ευρώ, με ΦΠΑ. Προσφορές υποβάλλονται για το σύνολο του αντικειμένου της σύμβασης, έως τις 18 Φεβρουαρίου 2023. Σημειώνεται ότι την παροχή υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων για την τελετή έναρξης και των επιμέρους δράσεων της για την 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης έχει αναλάβει η Out of the Box, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα