«Ready to play» ρωτά η rebranding καμπάνια της Decathlon

Σε rebranding προχώρησε η Decathlon, στοχεύοντας να βοηθήσει τους ανθρώπους να «ανακαλύψουν ξανά τη χαρά του παιχνιδιού», η οποία προωθείται μέσω μιας τηλεοπτικής και ΟΟΗ καμπάνιας. Η γαλλική εταιρεία λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών συνεργάστηκε με την Abbott Mead Vickers BBDO για την καμπάνια, ενώ το rebrand δημιουργήθηκε από το αδελφό agency, Wolff Olins. Η προωθητική ενέργεια περιλαμβάνει μια ταινία 60’’

με τίτλο «Ready to play?» που αναρωτιέται «Τι γεννηθήκαμε για να κάνουμε;».

Παρουσιάζονται άνθρωποι να αθλούνται, συμπεριλαμβανομένων χρηστών αναπηρικού αμαξιδίου που παίζουν μπάσκετ, ενός ηλικιωμένου πυγμάχου και ενός μωρού που μπουσουλά για να πιάσει μια μπάλα. «Το παιχνίδι είναι αυτό για το οποίο είμαστε γεννημένοι», ακούγεται, μεταξύ άλλων, στο σποτ.

Η Decathlon δήλωσε ότι η διαφήμιση συνδυάζει πρωτότυπο υλικό για να τονίσει πως ο αθλητισμός και η γυμναστική αφορούν όλους τους ανθρώπους. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Hector Dockrill μέσω της Magna Studios. Η διαφήμιση θα εμφανιστεί, επίσης, σε formats 30, 15 και 6’’ σε Tηλεόραση, digital και social media. Η καμπάνια παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο Παρίσι χθες (12 Μαρτίου) και θα κυκλοφορήσει σε 70 αγορές από αυτήν την εβδομάδα.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα