Programmatic: οι καινοτομίες στο Buy Side

Δεν χωράει αμφιβολία ότι το programmatic συνιστά διεθνώς βασικό πυλώνα του media planning/buying, ωστόσο σειρά καίριων αλλαγών (λ.χ. στο θέμα του cookieless user ID) θέτουν νέες προκλήσεις – είτε αυτές αφορούν καινοτομίες σε στόχευση, δημιουργικό και μέτρηση, είτε νέα μοντέλα συνεργασίας τα οποία δημιουργούν νέες απαιτήσεις σε τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό. Και αυτά τα ζητήματα αφορούν πρώτιστα τα

agencies ως διαχρονικό συνδετικό κρίκο μεταξύ brands και publishers.

Είναι ξεκάθαρο ότι κρίσιμα θέματα παραμένουν όπως η εισαγωγή νέων metrics (π.χ. attention) και οι πρακτικές demand/supply path optimization, αλλά και το διαρκώς επανεξεταζόμενο «ποιοτικό» πλαίσιο που αφορά θέματα ad fraud, viewability, ad clutter και, καίρια, brand safety και suitability. Σε αυτά τα ζητήματα στρατηγικής και καινοτομίας θα εστιάσει ο Adam Chugg, Head of Data & Technology της The7stars, του μεγαλύτερου (και πλέον πολυβραβευμένου) ανεξάρτητου media agency στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Programmatic Advertising Conference (www.programmatic.gr) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο της OTEAcademy, τελεί υπό την αιγίδα των ΣΔΕ και ΙΑΒ Hellas και απευθύνεται σε ανώτατα και ανώτερα στελέχη από advertisers / brands, media και digital agencies, publishers και broadcasters, καθώς και σε παρόχους τεχνολογικών λύσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα