Programmatic Advertising: τι αλλάζει και πώς

Σύμφωνα με τους ειδήμονες του κλάδου, δύο πράγματα είναι δεδομένα: αφενός ότι το programmatic θα παραμείνει ο βασικός πυλώνας της αγοράς -με μερίδιο που, σε ορισμένες χώρες, ξεπερνά το 80%- επεκτεινόμενο πέρα από απλό web σε άλλα κανάλια (π.χ. apps, cTV, out-of-home) και, αφετέρου, ότι -καθώς συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία με οφέλη όπως κλίμακα ή στόχευση και μέτρηση- οι διαφαινόμενες αλλαγές στο post-cookie identity θα επηρεάσουν δραστικά το digital marketing.

Και οι μεταβολές αφορούν κρίσιμα θέματα, από το supply & demand path optimization

και την εισαγωγή (περαιτέρω) στοιχείων ΑΙ, μέχρι τη διαφάνεια και τη βιωσιμότητα.

Σε αυτά θα εστιάσει, μεταξύ άλλων, στην keynote ομιλία του ο κορυφαίος αναλυτής Dr Daniel Knapp, Chief Economist του IAB Europe, ενώ θα αναφερθεί στον αντίκτυπο και τις ενδεδειγμένες στρατηγικές για brands, agencies και publishers ξεχωριστά.

Τέλος, θα παρουσιάσει τις εκτιμήσεις του για τους επόμενους 18 μήνες και θα αναλύσει θέματα «talent & tech», μοντέλων συνεργασίας και παραγωγής αξίας. Το Programmatic Advertising Conference (www.programmatic.gr) θα λάβει χώρα την Πέμπτη 6 Ιουλίου στo Αμφιθέατρο της ΟΤΕΑcademy και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ και του ΙΑΒ Hellas.

Keywords
Τυχαία Θέματα