Omnicom και Energy BBDO για τη Mars

Τα brands τσίχλας και μέντας ανανεώνει η Mars Wrigley, υποστηριζόμενη από μια τηλεοπτική, digital και ΟΟΗ καμπάνια. Συγκεκριμένα, έχουν δαπανηθεί 50 εκατ. δολάρια για την προώθηση, η οποία έχει στόχο να τα βοηθήσει να απευθυνθούν σε νεαρότερες ηλικίες.

Η καμπάνια «Mind mouth» δημιουργήθηκε από την Omnicom και την Energy BBDO και περιλαμβάνει πέντε ταινίες. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Nick Ball μέσω της MJZ, ενώ η

διαχείριση των media έγινε από την EssenceMediacom. Η πρώτη είναι μία διαφήμιση 20’’ για την τσίχλα Extra. Η ταινία θα συνοδεύεται από streaming radio assets, augmented-reality lens για το Snapshat και social content σε Instagram, Facebook και TikTok. Η ανανέωση της μάρκας είναι «η πιο σημαντική αλλαγή στα brands τσίχλας της εδώ και 100 χρόνια», ανέφερε η Mars.

Η εταιρεία εισήγαγε το νέο σλόγκαν, «Chew good», για να επανατοποθετήσει τις Orbit, Extra, Freedent και Yida ως «απαραίτητα προϊόντα καθημερινής χρήσης», προσελκύοντας καταναλωτές κάτω των 25 ετών. Η ανανέωση του brand θα εφαρμοστεί σε Ηνωμένο Βασίλειο, Πολωνία, Ισπανία και Καναδά, προτού εισαχθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη, την Αυστραλία, την Αμερική και τη Μέση Ανατολή αργότερα μέσα στο έτος.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα