O Pelle Sjoenell Worldwide Chief Creative Officer της Droga5

Η Droga5 επέλεξε τον Pelle Sjoenell ως τον νέο της Worldwide Chief Creative Officer, σηματοδοτώντας την επιστροφή του στον κόσμο της διαφήμισης μετά από θητεία τεσσάρων ετών στον κολοσσό των βιντεοπαιχνιδιών Activision Blizzard.

O Sjoenell αποχώρησε από τη θέση του Chief Creative Officer της Activision Blizzard το 2023, ενώ μέχρι πριν πέντε χρόνια συνεργαζόταν με την Bartle Bogle Hegarty, με τελευταία του θέση αυτήν του Worldwide Chief Creative Officer.

Πλέον, στην Droga5 θα έχει έδρα τις ΗΠΑ και θα αναφέρεται στον David Droga, ιδρυτή του ομώνυμου agency και CEO της Accenture Song, ενώ θα είναι υπεύθυνος για το «μελλοντικό όραμα της Droga5 σε παγκόσμιο επίπεδο, όραμα που προκύπτει από τη διασταύρωση της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο ίδιος ανέφερε: «Ήξερα όταν έφυγα για να ενταχθώ στην πλευρά του πελάτη, ότι είχα ανοικτές εκκρεμότητες στον κόσμο των agencies, οπότε είναι μεγάλη τιμή να μου ζητείται από τον ίδιο τον David Droga να φροντίσω το agency με το όνομά του, καθώς και μια μοναδική ευκαιρία να εφαρμόσω τις γνώσεις μου».

Πηγή: (Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα