Motor Oil, Helleniq Energy και ΕΛΒΑΛ ΧΑΛΚΟΡ στην κορυφή των βραβείων Χρήμα 2023

Πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, η τελετή απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων Χρήμα, τα οποία διοργανώνει το περιοδικό Χρήμα σε συνεργασία με την EthosEvents και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε τόσο με φυσική παρουσία στο Divani Caravel, όσο και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της ψηφιακής πλατφόρμας

επιχειρηματικής επικοινωνίας και εκδηλώσεων LiveOn.

Το 1ο βραβείο Καλύτερης Εταιρείας για το 2023 απονεμήθηκε στη Motor Oil, το 2ο βραβείο στη Helleniq Energy και το 3ο βραβείο στην ΕΛΒΑΛ ΧΑΛΚΟΡ. Επίσης, απονεμήθηκαν δύο τιμητικές διακρίσεις και, συγκεκριμένα, στη Βασιλική Λαζαράκου, Διδάκτορα Νομικής, Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, μέλος ΔΣ των ESMA και IOSCO, μέλος ΔΣ της Επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης του ΟΟΣΑ, η διάκριση «Εμβληματική Προσωπικότητα της Κεφαλαιαγοράς για το 2023» και στον Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών η διάκριση «Εμβληματική Προσωπικότητα του Χρηματιστηρίου Αθηνών για το 2023».

Keywords
Τυχαία Θέματα