Mediacube: Καινοτόμος στον σχεδιασμό δημιουργικού περιεχομένου στα Social Media

Με 20 συναπτά έτη δραστηριοποίησης στον κλάδο του digital marketing, η MEDIACUBE έχει πλέον καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον χώρο, έχοντας λάβει πολλαπλές διακρίσεις για τις επιτυχημένες συνεργασίες της, από την ίδρυσή της έως σήμερα. Από το πρώτο έτος λειτουργίας της, το 2004, η εταιρεία καθοδηγούνταν από μια αδιάκοπη επιδίωξη για εξέλιξη, δημιουργικότητα και καινοτομία. Αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε με τη δημιουργία ενός ισχυρού τμήματος Digital Media,

προσαρμοσμένου να ανταποκρίνεται και να υπερβαίνει τις δυναμικές απαιτήσεις του κόσμου της ψηφιακής διαφήμισης.

Η πρόσφατη συνεργασία με την εταιρεία καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης, Annita P., της διάσημης Ελληνίδας παρουσιάστριας, Αννίτας Πάνια, αποτελεί το τέλειο παράδειγμα, αναδεικνύοντας μια συνέργεια που αξιοποιεί την τολμηρή δημιουργικότητα και τη στρατηγική διορατικότητα.

Η συνεργασία ξεκίνησε έπειτα από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής, με τη MEDIACUBE να κερδίζει την εμπιστοσύνη του brand Annita P., αναδεικνύοντας τη βαθιά κατανόηση των ψηφιακών τάσεων και την ικανότητά της να παρέχει εξαιρετικό δημιουργικό περιεχόμενο. Η επιλογή της MEDIACUBE καθορίστηκε επίσης και από την αποδεδειγμένη εμπειρία της στη διαχείριση της πολυπλοκότητας του ψηφιακού τοπίου της βιομηχανίας ομορφιάς και στην κοινή φιλοδοξία να θέσει, μαζί με το brand, νέα σημεία αναφοράς στη διαφήμιση καλλυντικών. Έτσι, ξεκίνησε ένα θαρραλέο, δημιουργικό ταξίδι με τελικό προορισμό την ανάδειξη του brand στις προτιμήσεις του κόσμου, προβάλλοντας ζωντανές και τολμηρές εικόνες που βοηθούν το κοινό να εμπνέεται και να ταυτίζεται μαζί του.

Οι δημιουργικές τακτικές που αναπτύχθηκαν ήταν προσεκτικά σχεδιασμένες γύρω από τη χαρακτηριστική ταυτότητα της μάρκας. Η Annita P. φημίζεται για την τολμηρή, κόκκινη χρωματική της παλέτα, σύμβολο αυτοπεποίθησης και ζωντάνιας. Αυτό έγινε και το κεντρικό θέμα στα ψηφιακά δημιουργικά της MEDIACUBE, όπου τα τολμηρά κόκκινα χείλη, τα υγιή και λαμπερά μαλλιά και οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες δεν ήταν απλώς στοιχεία οπτικής ελκυστικότητας, αλλά σύμβολα ενδυνάμωσης και αυτοέκφρασης. Αυτές ακριβώς οι εικόνες ξεκίνησαν να κοσμούν, λοιπόν, τις αρχικές σελίδες χιλιάδων χρηστών, που βλέπουν τα δικά τους όνειρα και «θέλω» να αντικατοπτρίζονται στο τολμηρό σύμπαν της Annita P.

Ο στόχος της συνεργασίας ήταν διττός. Για την Annita P., να κυριαρχήσει στην ελληνική αγορά, να γίνει πρωταγωνιστής στα νεσεσέρ και στις συλλογές προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς των γυναικών κάθε ηλικίας, οι οποίες δεν φοβούνται να αναδείξουν τον πιο τολμηρό εαυτό τους. Για τη MEDIACUBE, η πρόκληση ήταν να στέκεται διαρκώς στο ύψος των περιστάσεων, μετατρέποντας κάθε δημιουργική πρόκληση σε ευκαιρία για τη δημιουργία ακόμη πιο εντυπωσιακών υλικών και περιεχομένου. Η συνολική στρατηγική που ακολουθήθηκε, όχι μόνο ήταν ευθυγραμμισμένη με τις φιλοδοξίες του brand Annita P., αλλά και σχεδιασμένη για να ενισχύσει τη θέση της MEDIACUBE ως πρωτοπόρο στη δημιουργική ψηφιακή διαφήμιση.

Αυτή η συνεργασία του creative τμήματος Digital Media της MEDIACUBE και της Annita P. είναι κάτι περισσότερο από μια απλή επαγγελματική σύμπραξη – αποτελεί μια απόδειξη της δύναμης και των αποτελεσμάτων που μπορεί να φέρει η δημιουργικότητα. Το ταξίδι με την Annita P. συνεχίζεται, με κάθε του βήμα να χαρακτηρίζεται από καινοτομία και να καθοδηγείται από την επιθυμία να δημιουργηθούν ιστορίες που εμπνέουν, εκφράζουν και μεταμορφώνουν το κοινό.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η MEDIACUBE εδραιώνεται, όχι μόνο ως «παίκτης» στην ψηφιακή διαφημιστική αρένα, αλλά και ως οραματιστής-ηγέτης, πάντα έτοιμη να εξερευνήσει νέα εδάφη στον χάρτη της ψηφιακής δημιουργικότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα