Mapei Hellas: Συνολικές επενδύσεις πλέον των 29,5 εκατ. ευρώ μέχρι το 2023

Με μεγέθη της τάξης των 4 δισ. ευρώ ενοποιημένο κύκλο εργασιών το 2022 για την διεθνή παρουσία ομίλου Mapei και κύκλο εργασιών που αναμένεται να φτάσει τα 35 εκατ. ευρώ το 2023 για την Mapei Hellas, η CEO & Co-owner της Mapei S.p.A, Veronica Squinzi, έδωσε το στίγμα του ομίλου στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες, 16 Οκτωβρίου.

Η Veronica Squinzi παρουσίασε την ιστορία της Mapei, αλλά και τα στοιχεία που συνθέτουν το DNA του ομίλου όπως τη διεθνή

παρουσία του με 90 εργοστάσια σε 35 χώρες και 32 ερευνητικά κέντρα που παράγουν πάνω από 7.000 καινοτόμα προϊόντα και απασχολούν σχεδόν 12.000 υπαλλήλους.

Παράλληλα, παρουσίασε τα οικονομικά μεγέθη του, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον διαχρονικό στόχο της Mapei που αφορά την ανάπτυξη της αειφορίας και βιωσιμότητας που συμπορεύονται με την έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων με αδιαπραγμάτευτη ποιότητα.

Σχετικά με την Mapei Hellas, o Γενικός Διευθυντής, Δρ. Σπυρίδων Παπαγιαννάκης, αναφέρθηκε στα αποτελέσματα που αφορούν την ελληνική αγορά, στην εξαγωγική της δραστηριότητα, καθώς και στις επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών της Mapei Hellas αναμένεται να φτάσει τα 35 εκατ. ευρώ μέσα στο 2023, με εξαγωγές σε 6 χώρες.

Το σύνολο των επενδύσεων που έγιναν μέχρι το 2023, ξεπερνούν τα 29,5 εκατ. ευρώ, ενώ τα συνολικά έσοδα της εταιρείας τα 10 τελευταία χρόνια ξεπερνούν τα 190 εκατ. Παρουσιάστηκαν επίσης οι νέες σειρές προϊόντων που έχουν λανσαριστεί στην ελληνική αγορά, καθώς και η συμμετοχή της Mapei Hellas σε εμβληματικά κατασκευαστικά έργα και έργα υποδομής στην Ελλάδα.

Η Veronica Squinzi δήλωσε: «Ο όμιλος Mapei πιστεύει πολύ στην Ελλάδα και για αυτό και επενδύει συστηματικά από το 2001. Η ανάπτυξη της Mapei Hellas είναι δυναμική και σήμερα αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό εξαγωγικό κέντρο του ομίλου στην Μεσόγειο».

Keywords
Τυχαία Θέματα