Jägermeister και G2 Esports εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους

Τη συνεργασία τους εγκαινιάζουν το spirit brand Jägermeister και η εταιρεία G2 Esports. Η εταιρεία Ε-sports, η οποία λανσαρίστηκε το 2015, συγκέντρωσε 10 εκατ. δολάρια στον τελευταίο fundraising κύκλο το 2019, με τη Jägermeister να ευελπιστεί τη διείσδυση στο κοινό της, το οποίο, σύμφωνα με την G2 Esports ανέρχεται σε 40 εκατ. ανθρώπους στις περιοχές EMEA,

Βόρεια Αμερική, Ασία και Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα με το επίσημο website της G2 Esports, οι ομάδες της έχουν λάβει περισσότερες από 100 πρώτες θέσεις σε παγκόσμιες διοργανώσεις e-sports, ενώ στους στρατηγικούς συνεργάτες της περιλαμβάνονται οι Red Bull, Logitech, Oakley, Ralph Lauren και Mastercard.

Όπως αναφέρουν οι δύο συνεργάτες, αργότερα μέσα στο έτος, σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν μια νέα σειρά περιεχομένου, ενώ οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν limited-edition ρουχισμό. Παράλληλα, για να γιορτάσουν τη συνεργασία, οι εταίροι θα διοργανώσουν πάρτι δια ζώσης στις 12 Μαΐου, σε μπαρ του Λονδίνου.

Το event θα περιλαμβάνει, όπως αναφέρουν, «μια ολόκληρη ημέρα με δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για τους fans», όπως την ευκαιρία για όσους παρευρεθούν να παίξουν παιχνίδια σε booths με χορηγό τη G2 και να απολαύσουν μουσική και άλλα offerings από τη Jägermeister.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα