International, Μετακινήσεις Στελεχών

Ο Jim Moser, Chairman της BBDO Europe και «βετεράνος» στο δίκτυο της Omnicom, θα εγκαταλείψει τον ρόλο του τον επόμενο μήνα. Η BBDO δεν θα αντικαταστήσει τον Moser και ο Sam Hawkey, Chief Executive της Abbott Mead Vickers BBDO, θα αναφέρεται απευθείας στον Andrew Robertson, τον Global

Chief Executive του δικτύου μετά την αποχώρηση του Moser.

Ο Robertson επιβεβαίωσε στο Campaign πως ο Moser αποχωρεί από την BBDO – μετά από σχεδόν 30 χρόνια εργασίας σε Πολωνία, Ιταλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Ευρώπη και πως σχεδιάζει να επιστρέψει στην Αυστραλία. Σημειώνεται πως το 2019, η BBDO ανέθεσε στον Moser τον νέο ρόλο του Chairman της Ευρώπης, επιβλέποντας 20 χώρες, οι μεγαλύτερες από τις οποίες ήταν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Ισπανία. Προηγουμένως, ο Robertson διαχειριζόταν ο ίδιος το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σημειώνεται πως ο Moser ήταν υπεύθυνος για την πρόσληψη του Hawkey, πρώην Chief Executive της Saatchi & Saatchi London, για να αντικαταστήσει τη Sarah Douglas, το 2021. Ο Robertson δήλωσε, επίσης, πως οι αρμοδιότητες του Moser θα ανακατανεμηθούν και το Ηνωμένο Βασίλειο θα αναφέρεται απευθείας σε αυτόν.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα