H Samsung εγκαινιάζει οκτώ Galaxy Experience Spaces

Τα νέα Galaxy Experience Spaces παρουσιάζει η Samsung Electronics Co., Ltd. Πρόκειται για θεματικούς χώρους, σε Μπανγκόκ, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Ντουμπάι, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι και Σεούλ, οι οποίοι έχουν στόχο να παρουσιάζουν νέους τρόπους σύνδεσης, δημιουργίας και gaming με το Galaxy

AI.

Με την είσοδό τους στους χώρους, οι επισκέπτες θα βλέπουν πώς το Galaxy AI ενισχύει τις καθημερινές δραστηριότητες, από την ανακάλυψη νέων τόπων, την αποτύπωση και κοινή χρήση περιεχομένου μέχρι την επικοινωνία, ξεπερνώντας το εμπόδιο ξένης γλώσσας. Σε ορισμένες περιοχές δε, οι επισκέπτες μπορούν ακόμη και να συμμετέχουν σε ειδικές δραστηριότητες, όπως καθημερινά τουρνουά gaming. «Το οικοσύστημα Galaxy προσφέρει νέες εμπειρίες. Με το Galaxy AI, επαναπροσδιορίζουμε τι είναι δυνατό στις κινητές συσκευές», δήλωσε η Stephanie Choi, EVP & Επικεφαλής του Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics.

«Αυτοί οι χώροι θα δώσουν στους χρήστες Galaxy την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά μια νέα εποχή καινοτομίας και ανυπομονούμε να δούμε πώς το Galaxy AI θα δώσει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να διευρύνουν τις δυνατότητές τους». Η λειτουργία των χώρων έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 29 Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Samsung,Galaxy Experience Spaces