H Mat.Fashion διοργανώνει Live Beauty Sessions

Μια σειρά από live beauty sessions, στο flagship κατάστημά της στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού, διοργανώνει η Mat.Fashion με σκοπό να προσφέρει στο κοινό της μια εμπειρία φροντίδας και ομορφιάς.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τη MaxFactor, οργάνωσε ένα live

make-up day την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, όπου η Professional Make-Up Artist της εταιρείας, Βάσια Μποζατζή, μοιράστηκε tips για το κατάλληλο μακιγιάζ, που μπορεί να συνοδεύει τα outfits της εταιρείας και μίλησε για τη σωστή σειρά και τοποθέτηση των προϊόντων μακιγιάζ.

Επίσης, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε hair-day, σε συνεργασία με την εταιρεία Bumble and Bumble, κατά το οποίο ο Hair Artist της εταιρείας, Δημοσθένης Ναός, μοιράστηκε tips για hair styling με τα προϊόντα της εταιρείας. Επιπλέον, έδωσε συμβουλές σε πελάτισσες που παρευρέθηκαν και στη νικήτρια του διαγωνισμού που «έτρεξε» στα social media accounts της Mat.Fashion. Για τη νέα χρονιά προγραμματίζονται νέα live beauty sessions. Τα events μεταδίδονται live μέσα από τα social media της Mat.Fashion και των συνεργαζόμενων brands.

Keywords
Τυχαία Θέματα