«Greek Summer is a state of Mind», το νέο μότο του ελληνικού τουρισμού

Από την Marketing Greece η νέα καμπάνια.

Πραγματοποιήθηκε χθες στον κινηματογράφο Αίγλη Ζαππείου η παρουσίαση της διαφημιστικής καμπάνιας για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, καθώς και πολλών προσωπικοτήτων και εκπροσώπων φορέων. Το νέο μήνυμα που εκπέμπει πλέον ο ελληνικός τουρισμός είναι το «Greek Summer is a state of Mind», καθώς το ελληνικό καλοκαίρι

δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα, είναι και ιδέα.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της Marketing Greece, που την υλοποίησε σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ. Η διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα, σημείωσε ότι η εταιρεία του ΣΕΤΕ αναλαμβάνει το κόστος της υλοποίησής της παρέχοντας ελεύθερα πνευματικά δικαιώματα στην ελληνική κυβέρνηση.

Παρουσιάζοντας το μήνυμα της καμπάνιας, επεσήμανε ότι σχεδιάστηκε με γνώμονα να είναι λιτό και απέριττο, σεμνό και με μέτρο, γεμάτο με συναίσθηση. Ο επικεφαλής δημιουργικού στην προεδρία της κυβέρνησης, Στηβ Βρανάκης, τόνισε τη σημασία της καμπάνιας, μεταξύ άλλων, και για τη διεύρυνση της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα