Experience Design Workshop από Toposophy και Δήμο Σύρου – Ερμούπολης

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Σύρου, συνάντηση εργασίας για τη διαμόρφωση θεματικών εμπειριών στην Σύρο, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Σχεδιασμός Πακέτων Θεματικών Εμπειριών με Διαδρομές, Περιηγήσεις και Δραστηριότητες» από την εταιρεία Toposophy και τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.

H ομάδα ερευνητών της Toposophy παρουσίασε μια σειρά από στόχους που είναι σε θέση να ενισχύσουν την ανταγωνιστική

θέση της Σύρου σε βάθος χρόνου και αποτυπώθηκαν οι διασυνδέσεις με το Στρατηγικό Σχέδιο Διαχείρισης και Προώθησης του Προορισμού, που υλοποίησε η Toposophy.

Κεντρικό σημείο της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση προτάσεων για 5 πακέτα θεματικών εμπειριών τα οποία συνδυάζουν στοιχεία από την υφιστάμενη προσφορά δραστηριοτήτων και περιηγήσεων.

Τα πακέτα θα διατεθούν προς αξιοποίηση τόσο για την απευθείας προβολή του προορισμού σε δυνητικούς επισκέπτες και εξειδικευμένα κοινά ενδιαφέροντος μέσω των online καναλιών του προορισμού και προωθητικών ενεργειών, όσο και για την ενίσχυση των ενεργειών προώθησης του προορισμού στην ταξιδιωτική αγορά (μέσω της συμμετοχής σε εξειδικευμένες και θεματικές εκθέσεις τουρισμού και της διενέργειας ταξιδιών εξοικείωσης).

Keywords
Τυχαία Θέματα