Egg Investor Day με τη συμμετοχή 42 startups και 50 επενδυτών

Σαράντα δύο εταιρείες που συμμετέχουν στον επιταχυντή καινοτομίας Εgg Enter-grοw-go από Ελλάδα, Κύπρο και Ουκρανία, παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, διεκδικώντας χρηματοδότηση από ένα ευρύ κοινό διαχειριστών κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου (VC’s), εταιρικών επενδυτών και Business Angels από Ελλάδα,

Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Ισραήλ, ΗΠΑ, Καναδά και Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο Επενδυτικής Ημερίδας (Investor Day) που διοργανώθηκε στο Εgg Hub στο Μοσχάτο.

Tην ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους οι Υφυπουργοί, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Έρευνας και Τεχνολογίας, Γιάννης Τσακίρης και Χρίστος Δήμας. Στην εκδήλωση υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας (ΜΟU) μεταξύ του Εgg και του επιχειρηματικού επιταχυντή InnovX, με έδρα στη Ρουμανία, με στόχο την ενδυνάμωση της συνεργασίας των οικοσυστημάτων καινοτομίας Ελλάδας, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και προσκεκλημένων από το εγχώριο και διεθνές οικοσύστημα της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Το Investor Day που πραγματοποιήθηκε με συνδυασμό φυσικής και διαδικτυακής παρουσίας είναι το μεγαλύτερο που έχει διοργανώσει το Εgg στη δεκαετή πορεία του. Τη σταθερή δέσμευση της Eurobank στη διεύρυνση των συνεργειών στα οικοσυστήματα καινοτομίας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, υπογράμμισε ο Προέδρος Συντονιστικής Επιτροπής Egg και Γενικός Διευθυντής Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας ομίλου Eurobank, Μιχάλης Βλασταράκης, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους.

Keywords
Τυχαία Θέματα